Fra en idé til at være Danmarks største retshjælp digitalt

Hvem er Retshjælperen?

Retshjælperen er en gratis retshjælp, der hjælper privatpersoner og virksomheder, der ikke har råd til professionel, juridisk rådgivning. Teamet består af frivillige jura- og erhvervsjurastuderende, som har interesse i at yde gratis retshjælp til både borgere og erhvervsdrivende.

Det, der adskiller Retshjælperen fra alle andre retshjælpe, er, at de tilbyder 100% digital rådgivning, hvilket betyder, at hver retshjælper kan håndtere langt flere sager samt betjene mennesker uanset, hvor langt væk de bor. Dette sparer også klienterne en masse tid, da de ikke behøver køre til den nærmeste fysiske retshjælp med deres papirer under armen og håbe, de når det inden lukketid.

Fra idé til +1.000 modtagne sager på 9 måneder

Retshjælperen blev stiftet i januar 2021 med idéen om at skabe en moderne retshjælp, hvor man ikke behøvede at møde fysisk op ved en lokal retshjælp med alle sine nødvendige papirer under armen og håbe, man kunne nå at blive betjent i retshjælpens begrænsede åbningstid.

Det var en fin idé, men det krævede, at de modtog nogle sager i indbakken, de kunne løse.

Mit arbejde med Retshjælperen startede derfor med at kortlægge potentialet og lave en SEO-strategi, så Retshjælperen fremgik, når folk landet over søgte efter juridisk hjælp på Google.

Dertil opsøgte vi flere medier og fik flere positive artikler skrevet om stifterne og historien om Retshjælperen og deres mission om at hjælpe en masse danskere med deres juridiske problemer.

Nu er Retshjælperen Danmarks største digitale retshjælp og har mere end 40 frivillige retshjælpere tilknyttet.

Retshælperen er nu den største retshjælp i Danmark digitalt
#
sager modtager Retshjælperen hvert år
+ 0
af alle sager kommer fra SEO. Resten er fra word-of-mouth
+ 0 %
sager modtager Retshjælperen om dagen
+ 0

Kontakt os