Fra 0 til +45.000 månedlige besøgende i den sværeste branche i Danmark

Hvem er Bankly?

Bankly er en dansk låneformidler, der formidler kontakten mellem låntager (privatpersonen) og långiveren (banken). Når brugeren udfylder sin ansøgning hos Bankly, sender de den videre til deres samarbejdspartnere, som derefter vurderer den og beslutter, om de vil tilbyde brugeren et lån.

Når Bankly har fået svar fra alle bankerne, giver de brugeren en oversigt over, hvilke og hvor mange lån de har fået tilbudt – og til hvilken rente. Derved sparer brugeren en masse tid på at ansøge hos alle bankerne selv, og de kan potentielt spare mange penge ved at vælge lånet med den laveste ÅOP.

Fra 0 til #1 på 18 måneder

Bankly gik live i august i 2020 og stod foran en stor opgave: At skulle konkurrere med banker og andre spillere på markedet, der først og fremmest havde et kæmpe forspring, men som også havde væsentligt flere økonomiske ressourcer at gøre godt med.

Mit arbejde med Bankly startede derfor med at enormt fokus på SEO for at indhente det forspring, konkurrenterne havde.

Dette blev gjort ved at gå målrettet efter søgninger med lav konkurrence til at starte med samtidig med, vi opbyggede vores linkprofil gennem et konstant fokus på linkbuilding og digital PR.

Eksempelvis lavede vi en gældsundersøgelse, der blev skrevet om i Berlingske Business og de større regionale medier.

på de 3 vigtigste keywords på 18 måneder i en af de sværeste brancher i Danmark
#
mennesker besøger månedligt Banklys hjemmeside
0
af den samlede omsætning kommer fra SEO

0 %
af den samlede omsætning kommer fra email automation
0 %

Thought leader indenfor privatøkonomi

Det er ikke nok kun at ligge nummer 1 på de søgeord, folk søger efter for at købe dit produkt eller service – det er også vigtigt at være til stede ved søgninger, der foretages tidligere i købsrejsen.

Derfor skulle Bankly selvfølgelig vise deres ekspertise indenfor privatøkonomi ved at give en masse en værdi ud gratis ved at skrive om diverse emner indenfor privatøkonomi og tilbyde privatøkonomiske beregnere og værktøjer.

Dette giver også en kæmpe værdi brandingmæssigt, da du får en masse troværdighed ved at vise dig som ekspert i din branche, og dertil kommer du længere ud – også til personer, som er højere oppe i købstragten og måske først er interesseret i din service på et senere tidspunkt.

Kontakt os